U1_16_SLV-Italia_ITA_it_Exp-Preise_BW18_Cover
slv

NIEUWE BIG WHITE 2018

De nieuwe BIG WHITE 2018 catalogus van SLV is weer uit..

 

Het jaar 2018 zal voor SLV een speciaal tintje hebben, omdat het 10-jarig jubileum van de BIG WHITE catalogus wordt gevierd. De catalogus is al jaren een begrip in de markt.

Net als voorgaande edities bevat de nieuwste uitgave veel nieuwe producten en innovaties (meer dan 500).

In het bijzonder op het vlak van hoogwaardige verlichting voor buiten, hotels, winkels en kantoren.

 

De BIG WHITE 2018 is de meest omvangrijke catalogus in de historie van SLV, met meer dan 1000 rijk geïllustreerde pagina’s. Het vormt een onmisbaar gereedschap voor elke elektrotechnisch installateur, lichtplanner, interieurontwerper en architect.

In de BIG WHITE 2018 is bijzondere aandacht voor het MIX & MATCH concept van SLV, waarmee iedereen eenvoudig en flexibel zijn eigen stijl en sfeer in verlichting kan samenstellen.

Maar ook voor het groeiend aantal “Dim to warm” producten, waarbij de kleurtemperatuur van het licht warmer wordt naarmate men verder dimt. Steeds meer armaturen zijn draadloos te besturen met het VALETO Smart Home Systeem. Verder leest u over de materialen die de producten een uniek karakter geven en ontmoet u de internationale designers die de producten ontwerpen.

En tenslotte nog een voordeel: dankzij de groei van SLV als wereldwijd merk, kunnen veel producten tegen steeds betere prijzen worden aangeboden. Prijs en kwaliteit in perfecte harmonie.

Klik op de afbeelding om de BIG WHITE 2018 te bestellen.

Marconistraat 19a

6716 AK  Ede

​​06 5354 2214

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© BinTTec 2019