casambi-app-op-telefoon
MERKEN

Lichtregeling voor de moderne wereld

De meest robuuste, kosteneffectieve en toekomstbestendige draadloze lichtregeling.

OPLOSSING

icon-bluetooth.png

Bluetooth Low Energy

De oplossing van Casambi is gebaseerd op Bluetooth Low Energy, de ultramoderne draadloze technologie en de enige draadloze technologie met laag vermogen in alle moderne smartphones, tablets en zelfs slimme horloges, waardoor het de enige mainstream en toekomstbestendige low-power radiotechnologie is in de wereld.

Bluetooth Low Energy is ontwikkeld in het Nokia Research Center, waar de oprichters van Casambi hebben gewerkt. Dat is waarom Casambi het unieke voordeel heeft gehad om al vroeg het potentieel van Bluetooth Low Energy te realiseren. Casambi begon de ontwikkeling van de oplossing voordat er Bluetooth Low Energy-apparaten op de markt waren.

icon-network.png

Draadloos netwerknetwerk

 

Op de top van Bluetooth Low Energy biedt de Casambi-technologie een mesh-netwerk, waarbij alle intelligentie van het systeem in elk knooppunt wordt gerepliceerd en op die manier een systeem zonder faalpunten creëert.

Een dergelijk zelforganiserend draadloos netwerk kan een groot aantal armaturen vanaf elk punt besturen. Het biedt ook de mogelijkheid om firmware-updates via het netwerk uit te voeren, waardoor het mogelijk is om elke soort van wijzigingen via de ether aan te brengen. In dit soort volledig gedistribueerde en symmetrische architectuur kan elke eenheid offline gaan en bijpraten van anderen wanneer ze terug online gaan.

De Casambi-apparaten zijn op zichzelf slim en alleen verbonden als dat nodig is. Een internetverbinding is niet nodig voor normale werking, het is alleen nodig voor het verzenden of oproepen van gebruikersinterfaceconfiguraties vanuit de cloudservice.

infographics2.jpg
icon-appstore.png
icon_apple_store.jpg
icon_google_playstore.jpg

App


De Casambi-app werkt als een van de gebruikersinterfaces in een Casambi-lichtregeling, als inbedrijfstellingstool en als een gateway op afstand. De Casambi-app werkt met zowel iOS- als Android-apparaten, zoals smartphones, tablets en smartwatches. De app kan door elke eindgebruiker gratis worden gedownload.

 

 

 


De Casambi-app is gemaakt door experts van gebruikersinterfaces en op een manier die iedereen - ongeacht de technische bekwaamheid - kan gebruiken. De lichtregelingstechnologie van Casambi geeft Casambi's partners de mogelijkheid alles te implementeren en te ontwikkelen voor een volledig verlichtingsbesturingssysteem, maar de Casambi-app toont alleen in de gebruikersinterface de functionaliteit die relevant is voor die specifieke installatie. Daarom is de Casambi-app evengoed geschikt voor de professionele verlichtingsmarkt als voor het residentiële veld.

Gebruikersinterfaces


Casambi biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor een gebruiker om met de verlichting in wisselwerking te staan, afhankelijk van de individuele vereisten van de gebruiker. De app voor smartphones, tablets en smartwatches is de meest uitgebreide gebruikersinterface. Naast de app kunnen traditionele wandschakelaars, drukknoppen,

Casambi's eigen scènecontrollers en vele andere besturingspunten worden gebruikt.

Dankzij de Casambi Bluetooth-module en de veelzijdige aanpasbare software kunnen alle partners van Casambi hun eigen gebruikersinterfaces ontwikkelen voor een Casambi-lichtregelsysteem. Alle partnerproducten zijn compatibel met elkaar en met alle inheemse producten van Casambi.

Kom meer te weten.

Kom meer te weten

icon-touch.png

Armaturen
 

De Casambi-technologie werkt met alle bestaande armaturen van de fabrikant of met reeds geïnstalleerde wandschakelaars, maar kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd in LED-drivers, LED-lampen of LED-modules, waardoor een optimale oplossing wordt gecreëerd in termen van installatiegemak en functionaliteit met minimale extra hardware en

installatiekosten . Casambi werkt samen met alle toonaangevende armatuurfabrikanten.

Zie fabrikanten

icon-luminaire.png

Professioneel lichtadvies

Het Casambi systeem kan volledig worden geïntegreerd in uw lichtplan. Bent u geïnteresseerd in het kosten effectief en modern opzetten van uw verlichting? Bekijk wat wij als verlichtingsadviseur voor u kunnen betekenen. Samen met u komen wij tot een effectief lichtplan. Neem contact op via het formulier op onze contactpagina of bel naar 0318 650 150.