XXL MALAGA TITANIUM
MERKEN

GIANT XXL

Als het nóg niet groot genoeg is: de Giant serie. Deze kolossale blikvangers zijn designstatements op zich. Voor gebruik in grote open ruimten, zoals lofts of trendy restaurants.

De Giant XXL serie bestaat uit mooie eyecatchers die voor warm en fijn licht zorgen om dat echte thuisgevoel te creëren. Ze staan geweldig in grote open ruimten, zoals lofts of trendy restaurants. En met de klassieke kogelvorm, die goed past bij elk interieur, sla je de plank nooit mis. De Calex XXL serie komt het best tot zijn recht met de bijbehorende E40 Penduleset. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart en brons. Neem contact op om de GIANT serie mee te nemen in een gedegen lichtadvies

XXL TITANIUM


Design chique op z'n best! Met verschillende vormen, eenverscheidenheid aan grotere maten en een mysterieuze spiegelachtige titanium cooating maakt deze serie een serieuze designstatement waar je ze ook toepast.

XXL GOLD


Groter dan de rest! Deze serie is voorzien van verschillende vormen, allemaal groot, allemaal goud. De klassieke coating maakt dat deze lampen in ieder interieur sierlijk en sfeervol overkomen.

EXCLUSIVE


Decoratief tafel armatuur met beton sokkel. Zeer fraai om uw interieur compleet te maken.

Handgeblazen. Warme lichtkleur, 2100K.