News

Nieuws

Ede kleurt Paars

 

Ook dit jaar kleuren een aantal panden en objecten weer paars tijdens de Heideweek. De Concordia molen, de Oude kerk en 2 nieuwe objecten. Lees meer over dit mooie en leuke project wat we jaarlijks uitvoeren samen met andere bedrijven uit Ede.

Giant XXL

 

De Giant XXL serie bestaat uit mooie eyecatchers die voor warm en fijn licht zorgen om dat echte thuisgevoel te creëren. Ze staan geweldig in grote open ruimten, zoals lofts of trendy restaurants. En met de klassieke kogelvorm, die goed past bij elk interieur, sla je de plank nooit mis. De Calex XXL serie komt het best tot zijn recht met de bijbehorende E40 Penduleset. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart en brons..

The Diva Returns

Klassieke verlichting die nieuwe normen stelt. De ronde, naadloos gelaste oppervlaktelampen maken een onopvallend elegante indruk maar plaatsen unieke accenten in elke ruimte. Door te spelen met verschillende formaten en klassieke of onconventionele arrangementen, wordt SIGN een formatief architectonisch element. SIGN is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden geïnstalleerd in plafonds met elk type montage, van trimloos, verzonken, opbouwmontage tot hangend. Het SIGN DIVA hangbereik kan worden geïnstalleerd met een centrale draadophanging of een centraal stangenstelsel. 

NIKO LED

Nieuw in ons assortiment, de Niko LED.

De NIKO LED is een wand- of tafellamp ontworpen door Nahtrang met draadloze oplader voor uw mobiele telefoon. Het heeft een Scandinavisch ontwerp met dubbele functionaliteit, NIKO is uitermate geschikt om slaapkamers en woonkamers te verlichten. Het is DE perfecte keuze voor hotels.

De nieuwe BIG WHITE 2018

 

Het jaar 2018 zal voor SLV een speciaal tintje hebben, omdat het 10-jarig jubileum van de BIG WHITE catalogus wordt gevierd. De catalogus is al jaren een begrip in de markt.

Klik hieronder voor meer informatie en het boek te bestellen.

De Aurora Line Led

 

Dit LED paneel is een inleg armatuur die met name geschikt is voor het plaatsen in ruimte's waar een lage UGR waarde gewenst is.

Door zijn unieke uitstraling onderscheid de Aurora Line Led zich van de standaard led panelen.

Klik hieronder voor meer informatie

Kerktoren Ede in Heideweekkleur

EDE.  Er staat ook dit jaar staat weer een monumentaal pand in het paarse licht gedurende de Heideweek.

 

In navolging van de Concordiamolen heeft Ede dit jaar weer een monumentaal pand in de schijnwerpers staan.

Klik hieronder voor het artikel van Ede Stad.

1 / 1

Please reload

Marconistraat 19a

6716 AK  Ede

​​06 5354 2214

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© BinTTec 2019