top of page
slv_web_big-white-2022_int-int_1900x466px_stage-banner_150dpi_jhi

NIEUWE BIG WHITE 2022

Traditiegetrouw verschijnt aan het begin van oktober de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. 

De nieuwste editie van de catalogus telt meer dan 900 rijk geïllustreerde pagina’s en ruim 3500 producten. De BIG WHITE 2022 is er naast A4 formaat ook als een handige pocket editie op A5 formaat, welke qua inhoud verder gelijk is aan zijn grote broer.

Bijzondere aandacht krijgt de zeer uitgebreide NUMINOS serie, die dit jaar geïntroduceerd wordt. Het gaat om een modulaire professionele armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights en spotlights kan worden ingevuld. De keuze uit meerdere wattages, kleurtemperaturen, kleuren behuizing, reflectoren, optieken en montagemogelijkheden zorgt voor meer dan 1000 mogelijk combinaties.

 

Een handige configurator zal helpen in het vinden van de perfecte NUMINOS oplossing bij een verlichtingsvraagstuk.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

slv_all_big-white_catalogue_585x515px.png
bottom of page