top of page

Tektus 45 BY doxis

Serie Tektus uitgebreid met Suspended versie

Tektus 45 suspended

Doxis heeft hun programma rond de Tektus verder uitgebreid. Nieuw hierbij is een suspended armatuur die up and down kan verlichten.

De Tektus 45 Suspended is een moderne en stijlvolle hanglamp van Doxis. Het ontwerp kenmerkt zich door de slanke, ronde vormen en de opvallende aluminium afwerking. De lamp heeft een diameter van 45 centimeter en is voorzien van een hoogwaardige LED-lichtbron die zorgt voor een aangename en heldere verlichting.

De Tektus 45 Suspended is geschikt voor diverse interieurstijlen en kan gebruikt worden als accentverlichting boven een eettafel, in een woonkamer of in een kantooromgeving. De lamp is bovendien dimbaar, waardoor de lichtintensiteit gemakkelijk aangepast kan worden aan de gewenste sfeer.

De hanglamp is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een ophangkit. Dankzij de hoogwaardige materialen en de kwalitatieve afwerking is de Tektus 45 Suspended een duurzame keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en stijlvolle hanglamp.

Doxis Tektus 45.jpg

Tektus Suspended Up and Down !

De nieuwe Tektus Suspended Up and Down van Doxis is een unieke hanglamp die zorgt voor een bijzonder lichteffect. De lamp schijnt namelijk zowel naar boven als naar beneden, waardoor er een sfeervol en indirect licht ontstaat. Dit maakt de Tektus Suspended Up and Down uitermate geschikt voor toepassingen in een moderne woon- of werkomgeving.

Layouts Tektus 45.jpg

De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en aluminium. Door de keuze uit deze kleuren kan de Tektus Suspended Up and Down gemakkelijk afgestemd worden op het interieur van de ruimte waarin deze gebruikt wordt. Door het minimalistische design van de lamp past deze in vrijwel elke stijlvolle omgeving.

Kleur mogelijkheden.jpg

Tektus Suspended ophangingen

Naast de diverse kleur stellingen heb je ook de keuze uit diverse ophang mogelijkheden.

De Tektus 45 Suspended Slim versie van Doxis is een slanke en minimalistische opbouw variant, maiximaal 4 armaturen. Op aanvraag kan Doxis custommade versie fabriceren.

Bij de Tektus Suspended Circle wordt een speciaal ophangsysteem gebruikt, waarmee de lamp op een veilige en stabiele manier aan het plafond bevestigd kan worden.

Deze versie kan samengesteld worden tot maximaal 20 armaturen.

Verder is er ook een varaint mogelijk op spanningsrail.

 

Kortom, voor elke lamp in de Tektus Suspended-serie zijn er specifieke ophangmogelijkheden beschikbaar.

tektus suspended slim.jpg
Tektus suspended round.jpg

Tektus 45 Wall

Doxis Tektus 45 wall.jpg

De Tektus 45 Wall van Doxis is een elegante wandlamp met een strak en modern design. Met zijn diameter van 45 centimeter is deze lamp perfect als basisverlichting.

Uitvoeringen zijn er in Single, Cross of Double.

Tektus wall single.jpg
Tektus wall cross.jpg
Tektus wall double.jpg

De Single versie kan worden voorzien van huisnummer.

De Wall versie kan, net als de gehele serie in diverse kleurstellingen geleverd worden.

Armatuur is voor binnentoepassingen.

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
 

bottom of page