top of page
Plattegrond van ons lichtplan
Lichtadvies 1e etage
verlichting vooraanzicht

home

Lichtadvies

Uitstekende verlichting is een essentieel en algeheel onderdeel in uw bouw en verlichtingsprojecten. Verlichting vervult een belangrijke onderdeel voor de verschillende functies van ruimtes. Verlichting kan dienen voor functionele verlichting maar ook voor basis, sfeer of accentverlichting. Het is van belang om na te gaan wat voor functie de ruimte krijgt of heeft en welke armaturen hier van toepassing kunnen zijn.

Churchilllaan

Professioneel lichtadvies


Zoekt u een gedegen lichtadvies, laat u dan door onze adviseurs adviseren voordat u start met het project. Het is raadzaam om u te laten adviseren over de mogelijkheden in type verlichting  en armaturen die dit mogelijk maken. 

Door u in het voortraject goed te laten adviseren kunt u een weloverwogen keuze maken voor diverse zaken als lichtpunten: inbouw of opbouw, wijze van schakelen: aan/uit, dimmen of u kiest voor een domotica oplossing. 

Met onze kennis en ervaring adviseren wij u uiteraard over de  beste verlichtingsoplossingen.

TP Hellevoetsuis_lichtplan.JPG

Hoe gaan wij te werk?


In het eerste gesprek luisteren we naar uw wensen en behoefte, die wij vertalen in een gedegen en professioneel lichtadvies.

Op basis van het gesprek stellen wij een gedegen lichtadvies op.

Het lichtadvies is geheel op maat en bevat onder andere de volgende aspecten:

  • de verschillende lichtpunten

  • het aantal lichtpunten incl. waar welke schakelaars of dimmers komen voor de lichtpunten

  • de uiteindelijke sfeer- en lichtbeleving

Wilt u ons advies uitwerken tot een gedegen lichtplan met licht en kostenberekeningen? Dan bent u bij Binttec op het juiste adres. Als lichtadviseur zijn wij actief in het opzetten van lichtadviezen voor professionele bedrijven, maar ook voor de particulieren die geïnteresseerd zij in duurzame verlichting van woningen.

Bij ons bent u te allen tijden verzekerd van een professioneel en persoonlijk lichtplan op maat.

bottom of page