top of page
Impact Acoustic Prolicht

IMPACT ACOUSTIC

Impact Acoustic Prolicht logo.png

ACOUSTIC MEETS LIGHTING

Uitstekende ruimteakoestiek en verlichting aangepast aan individuele behoeften zijn de basisvereisten voor een sfeer in perfecte harmonie. Om deze reden hebben we onze krachten gebundeld met IMPACT ACOUSTIC® uit Zwitserland om onze knowhow in lichttechnologie te combineren met de beste producent van akoestische producten.

Samen ontwikkelen we akoestische armaturen die voldoen aan de hoogste eisen in de professionele verlichtingsbranche, van kantoor tot horeca.

Ieder van ons heeft de verantwoordelijkheid om verandering te stimuleren, om impact te maken. Maar duurzame keuzes maken kan lastig zijn. Bijdragen aan een betere jij en een betere planeet kan op verschillende manieren, zoals het maken van bewuste keuzes en het kiezen voor duurzame initiatieven. IMPACT ACOUSTIC®, is gespecialiseerd in het omzetten van materialen voor eenmalig gebruik in hoogwaardige eindproducten die ontwerpbeoefenaars ondersteunen bij het verslaan van akoestische uitdagingen.

 

In combinatie met onze lichttechniek ontstaan duurzame hightech producten om het verschil te maken!

COLORS MAKE A DIFFERENCE

Kleuren hebben altijd deel uitgemaakt van het DNA van beide bedrijven, PROLICHT en IMPACT ACOUSTIC®.

We zijn ervan overtuigd dat een kleurconcept op maat van de omstandigheden van elke ruimte bijdraagt aan welzijn en comfort.

Het akoestische materiaal van de armaturen is verkrijgbaar in alle 28 kleuren van de ARCHISONIC®-collectie, terwijl onze 25 PROLICHT-kleuren kunnen worden gebruikt om de elektronische componenten van de producten te individualiseren. Omdat creativiteit geen grenzen kent, vervaardigen wij op verzoek uiteraard uw armatuur in de door u gewenste kleurtint.

Spark.png

SPARK

Van veraf presenteert deze lampenkap een klassieke uitstraling, maar kom dichterbij en ervaar het speelse karakter dat elke ruimte tot leven brengt.

Kies uit vijf verschillende maten of ga all-in door dimensoins te combineren voor een opwindende dynamiek

Umbra.png

UMBRA ROUND

In lijn met de verwachtingen van het team om werkruimtes als een verlengstuk van hun huis te laten voelen, bereikt deze akoestische verlichtingsarmatuur een ruimte en kan gemakkelijk worden gecombineerd in verschillende maten om het interieur dat beetje extra gezellig te geven.

Umbrella Long.png

UMBRA ROUND

In lijn met de verwachtingen van het team om werkruimtes als een verlengstuk van hun huis te laten voelen, bereikt deze akoestische verlichtingsarmatuur een ruimte en kan gemakkelijk worden gecombineerd in verschillende maten om het interieur dat beetje extra gezellig te geven.

Tetra Prolicht.png

TETRA

Een samensmelting van akoestische plafondluifel en licht die aan de hoogste eisen voldoet, dat is Tetra. Combineer verschillende maten en kleuren om een krachtig en indrukwekkend plafond te creëren dat het verschil maakt.

Circ Prolicht.png

CIRC

 

Een product dat op briljante wijze onze specialiteit in armatuurontwerp op maat laat zien. Kies uit een van de 28 kleuren en stem het patroon van de lampenkap perfect af op het interieurdesign

Ora Prlicht.png

ORA

Ora is het beste voorbeeld van de symbiose van verlichting en akoestiek. Optimale akoestiek boven werkruimtes en tegelijkertijd een lamp die voldoet aan de hoogste eisen voor de professionele sector

Bysso Prolicht.png

BYSSO

Verbazingwekkend hoe licht met de reflectoren gericht kan worden gefocust en gericht en zo de beste verlichting van werkplekken wordt gegarandeerd. De verwerking van inbouw lichtbronnen zorgt ervoor dat het licht in het akoestische paneel bijna verdwijnt. De afgeronde hoeken van het drijvende zeil zorgen voor een geborgen gevoel in de ruimte

Focus Prolicht.png

FOCUS

Voor ruimtes die maximale focus vereisen, combineert deze gelijknamige akoestische verlichtingsarmatuur prachtig verlichting en akoestiek. De hightech lens zorgt voor een bijna onzichtbare lichtbron en biedt een niet-opdringerig ontwerp dat gedachten en ideeën de ruimtes laat domineren

THE MATERIALS

Introducing ARCHISONIC®, the high-performance acoustic absorber. Instead of extracting new material, the product relies on the upcycling of single-used plastic bottles. 88 post-consumer PET bottles are used for every square meter of finished material. ARCHISONIC® is available in 28 carefully curated colours, combined into eight colour families by IMPACT ACOUSTIC®

bottom of page