top of page
Gesture Control Self
jansen en de bont shelf
jansen en de bont wall 1
jansen en de bont pendant

NOVY JANSEN & DE BONT

Met de verlichting van NOVY geniet je van een stijlvolle sfeer in jouw ruimte en heb je altijd voldoende licht. Of je nu op zoek bent naar verlichting aan de wand, boven jouw bureau, vergadertafel of eettafel. Of je kiest voor de Shelf, een mooi wand armatuur in de vorm van een schap, je vindt het bij dit Nederlandse innovatieve merk van NOVY.

Eenvoudig te bedienen met een simpel handgebaar. 

 

BinTTec kan je goed adviseren in de mogelijkheden en voordelen van NOVY verlichting.

Ontdek dit stijlvolle merk hier.

Wij beschikken over een demo-koffer. Neem contact met ons op voor meer informatie

Jasen en de bont wall 1

LICHT IS 
EMOTIE

HET ASSORTIMENT

Jansen & de Bont beschikt over een drietal lichtobjecten en biedt daarmee een stijlvolle oplossing voor iedere ruimte:

  • aan de wand (Wall),

  • boven de tafel, bureau of vergadertafel (Pendant),

  • of ingebouwd in een stijlvolle planchet (Shelf).

STYLING


De ontwerpen van de Jansen & de Bont producten zijn herkenbaar. Een strakke vorm en herkenbare stijlelementen maken deze collectie tot een geheel. Hierdoor levert een combinatie van meerdere objecten een harmonieus plaatje op.

jdb shelf 3.jpg

MADE IN HOLLAND

Zowel ontwerp als productie vindt plaats in Nederland. Ook componenten worden samen met onze partners  in Holland gemaakt. 

jdb wall 1.jpg
jdb pendant.jpg

ENERGIEZUINIG


Alle Jansen & de Bont producten maken gebruik van de energie-zuinige led-technologie. Je be-spaart al snel 50 tot 70 % stroom t.o.v. conventionele verlichting.

SHELF

jansen en de bont shelf 1

De moderne keuken is ruimtelijk. Door het gebruik van bovenkasten kan deze ruimtelijkheid verloren gaan. In deze situatie is de Shelf de perfecte oplossing. Het minimalistisch ontwerp vormt een mooi silhouet aan de muur. De Shelf biedt, naast wat extra ruimte voor accessoires, dankzij zijn geïntegreerde verlichting het optimale licht op je werkblad. Geen functioneel licht meer nodig op het werkblad? Dan schakel je met een simpel gebaar over naar de sfeerverlichting aan de bovenzijde van de Shelf.

Je persoonlijke touch geven aan de ruimte? Een kleur instellen kan ook!

De shelf is verkrijgbaar in de Gesture Control (GC) en de

Gesture Control Premium variant (GC Premium).

jansen en de bont shelf 1

WALL

jansen en de bont wall 1

Voor een strakke wandverlichting dan is de Wall de beste optie. De Wall is beschikbaar in de GC uitvoering en is dus zonder knop, app of af-standsbediening aan/uit te swipen, te wisselen van werk- naar sfeer-verlichting of in te stellen in kleur. Met een simpel gebaar bepaal jij de gewenste lichtsetting.

jdb wall 2.jpg

PENDANT

jansen en de bont pendant 1

Als je bij de Shelf of Wall bijpassende verlichting in dezelfde finish en styling boven je bar, kookeiland of tafel zoekt is de Pendant (Gesture Control bediening) een zeer mooie oplossing.

Met zijn strakke vormgeving een mooie toevoeging.

GESTURE

CONTROLLED

VERLICHTING

pendant en Shelf.jpg

Als voorbeeld de keuken, dit is nou niet bepaald de ruimte waar je altijd de beschikking hebt over een paar schone handen.

Hoe gaaf en handig is het dan als je je verlichting zonder iets aan te raken met een swipe in de lucht kunt bedienen? Niet alleen aan en uitschakelen, maar ook het aanpassen van de intensiteit en het verplaatsen van de licht-bundel naar waar deze nodig is. Geen ingewikkelde apps, draai-knoppen of afstandsbedienin-gen, maar simpelweg met vieze handen en een intuïtief gebaar je verlichting aanpassen aan jouw lichtbehoefte. Jansen & de Bont biedt twee geavanceerde gesture controlled bedieningen: Gesture Control en Gesture Con-trol Premium.

jdb shelf 1.jpg
jdb shelf 2.jpg

GESTURE CONTROL PREMIUM


Alle lichtobjecten die voorzien zijn van de Gesture Control (GC) Premium bedie-ning bevatten slimme sensoren over de gehele lengte en bieden naast de unieke eigenschappen van de Gesture Control (GC) de mogelijkheid de breedte en po-sitie van de lichtbundel aan te passen. Wil je het licht niet over de gehele lengte van de lamp laten branden maar alleen daar waar je een wijntje aan het drinken, aan het werk of je de krant aan het lezen bent? Met je hand sleep je simpelweg de lichtbundel naar de gewenste plaats.

GESTURE CONTROL


De lichtobjecten voorzien van de Gesture Control (GC) bediening zijn uitgerust met een enkele sensor. Hieronder kun je met een simpel handgebaar de verlichting aan en uitschakelen, dimmen of de sfeer instellen door de richting (boven of bene-den) van de verlichting te wijzigen. In de sfeerstand is daarnaast ook de kleur van de verlichting aan te passen.

bottom of page