top of page

THE DIVA RETURNS

Klassieke verlichting die nieuwe normen stelt. De ronde, naadloos gelaste oppervlaktelampen maken een onopvallend elegante indruk maar plaatsen unieke accenten in elke ruimte.

 

Door te spelen met verschillende formaten en klassieke of onconventionele arrangementen, wordt SIGN een formatief architectonisch element. SIGN is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden geïnstalleerd in plafonds met elk type montage, van trimloos, verzonken, opbouwmontage tot hangend.

 

Het SIGN DIVA hangbereik kan worden geïnstalleerd met een centrale draadophanging of een centraal stangenstelsel. Met een goed ontworpen en gepatenteerd zwenksysteem heeft PROLICHT de gehele collectie uitgebreid met een nieuw meesterwerk: het SIGN DIVA DANCER PLAY. Dit nieuwe assortiment beschikt over een uniek aanpassingssysteem, waardoor maximale flexibiliteit mogelijk is en de ontwerper in staat is om opvallende composities te maken op zowel het plafond als de wanden.

Het speelse SIGN DIVA DANCER PLAY is een perfecte oplossing voor hospitality-omgevingen, winkels, atria ... waar veranderende scenario's vereist zijn.

De in eigen huis ontworpen platen met SPECIALE LED's geven een zeer slank uiterlijk van slechts 37 mm in hoogte. Het KORONA EFFECT is een opmerkelijk ontwerpelement. Een nieuw gamma diffusers, zoals SPARKLING SECRET en VINTAGE INDUSTRIAL vervolledigen het volledige SIGN-assortiment met unieke toepassingen in horecagelegenheden, restaurants, winkels, enz. Naast de bestaande opalen en microprisma-verblindingsvrije afdekkingen.

 

Alle lampen in de SIGN-familie kunnen worden afgewerkt in één van 25 PROLICHT-kleuren met een extra keuze aan 5 gekleurde ophangkoorden, voor een harmonieuze of contrasterende integratie in elk interieurconcept.

Bent u geïnteresseerd in de SIGN-familie? Geef het aan en wij verwerken dit bij het opzetten van een professioneel lichtplan

bottom of page