top of page
verlichting vooraanzicht

Verlichtingsadviseur

Uw zakelijke verlichtingsadviseur

Licht heeft een grote invloed op mens en omgeving en dus is verlichting uitermate belangrijk om mee te nemen in uw totaalontwerp voor een pand. Bij het opzetten van een lichtontwerp wordt veel gekeken naar de invloed op de omgeving, maar ook naar de kosten en lichtefficiëntie. Wij houden met alle facetten rekening. Of het nu om sfeer gaat, of juist om functionele verlichting, wij adviseren u graag.

Lichtberekeningen en Lichtontwerp

Lichtontwerp is een vak apart en lang niet elke architect kan zelf een uitgebreid lichtontwerp opstellen. Welke lichtkleur moet gekozen worden nu er steeds meer op LED wordt overgegaan? Hoeveel Lumen zijn er nodig om de correcte lichthoeveelheid te creëren? Hoe kan er energie bespaard worden, terwijl de ruimten volledig worden verlicht en wat is het effect op de omgeving? Dit zijn allerlei vragen/factoren waar wij rekening mee houden.

Belangrijk factoren voor het correcte lichtadvies

  • Persoonlijke wensen van de klant / eindgebruiker;

  • Actuele lichtontwikkelingen;

  • Invloed op de omgeving;

  • Energiebesparing;

  • Functionaliteit;

  • Financiën.

Als verlichtingsadviseur helpen wij u graag bij het opstellen van een lichtontwerp of lichtberekening. Wij werken samen met elektrotechnische installateurs en advies-bureaus, wij kunnen ook hierbij u van dienst zijn.

verlicting plattegrond

Diverse verlichtingsprojecten

Of u een ontwerp wenst voor uw nieuwe woning of een woning die u gaat verbouwen. Of u gaat met uw bedrijf nieuw bouwen, maar u zoekt een partner die u kan adviseren voor het volledige verlichtingsplan. Bij ons bent u dan aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Om u zo goed mogelijk van dienst te zien adviseren wij om ons een plattegrond van de locatie toe te sturen. Vervolgens maken wij een lichttekening om een concept te creëren. Vervolgens kunnen wij samen zitten en de opties bespreken waarna wij kijken naar de kosten en verlichtingsmogelijkheden.

bottom of page